Eenmalige activiteiten

Klik op een afbeelding hieronder voor meer informatie van de specifieke activiteiten

calendar, january, month-152139.jpg

Agenda

In de agenda kunt u lezen wat er naast de vaste activiteiten verder voor u wordt georganiseerd. 

Museumbus

Musea hebben een maatschappelijke waarde die niet alleen in geld is uit te drukken. Musea brengen ons in contact met een unieke, boeiende en waardevolle collectie. Als samenleving zijn we trots op dit gemeenschappelijke erfgoed, dat ons met elkaar verbindt. Musea zijn ontmoetingsplaatsen tussen verleden, heden en toekomst. Plekken waar mensen van verschillende generaties en culturen elkaar ontmoeten en interesses delen. En een museum biedt ruimte om op een inspirerende, creatieve en informele manier te leren. Musea zijn een bezoek dus meer dan waard.

Schouwburgbus

Schouwburg is een typisch Nederlands woord; andere talen gebruiken voor het gebouw alleen de directe vertaling van het woord theater. Het woord schouwburg is bedacht door Jacob van Campen, bouwer van de eerste Nederlandse schouwburg in 1637 aan de Keizersgracht in Amsterdam.

 

Waarom mee met de Schouwburgbus

De Schouwburgbus bestaat al jaren en is voor alle 55-Plussers die wonen in de kernen Willemstad, Helwijk, Fijnaart of Heijningen. Velen in deze leeftijdsgroep rijden niet graag in het donker. Hebben moeite met parkeergarages of een plek op straat zoeken in het donker. Of hebben geen auto (meer). En hebben daarom niet het maximale plezier van een avondje uit. Maar met de Schouwburgbus wordt u opgehaald en thuisgebracht naar uw woonplaats. U betaalt slechts de normale prijs van het kaartje en geen bijkomende boekingskosten, reiskosten of parkeergelden. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de Seniorenraad Willemstad en de Seniorenraad Fijnaart & Heijningen.

 

Aanmelden, doe het direct

Er kunnen slechts 62 personen in de bus en vol=vol. Vaak kunnen wij slechts 50 plaatsen per voorstelling reserveren.

Alle voorstellingen zijn in De Kring in Roosendaal.

Aanmelden graag via email naar seniorenraad.willemstad1@gmail.com of via het contactformulier op de website www.seniorenwillemstad.nl.   Graag met de volgende gegevens  (zie voorbeeld)

  • Nummer en welke voorstelling (nr 3  the show must go on)
  • Aantal deelnemers   (2 personen)
  • Alle namen van de deelnemers   (Greet en Piet Pietersen)
  • Uw opstapplaats   (Willemstad)
  • uw mobiele nummer (06-12345678)

Dat is altijd makkelijk als wij u op het laatste nippertje moeten bereiken.

 

Let op de uiterste aanmelddatum per voorstelling. (VOL=VOL)

Betaling nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen op rekeningnummer NL32 RABO 0346 7109 44 t.n.v. Stichting Seniorenraad onder vermelding van het nummer van de voorstelling en het aantal aangemelde personen en de naam waaronder is aangemeld.   

 

OPSTAPPLAATSEN

Willemstad   Bushalte Steenpad                             18.45 uur

Helwijk         Bushalte Helwijk                                 18.50 uur

Fijnaart        Busstation Kerkring                             19.00 uur

  

Uw gegevens

Ook wij moeten ons aan de wet houden. Daarom gebruiken wij uw gegevens alleen om u te informeren over problemen met uw reservering of u te attenderen op bijvoorbeeld een nieuw seizoen, ook van de Museumbus.

 

Teruggeven gereserveerde plaatsen

Moet u de reservering ongedaan maken vóór de uiterste aanmelddatum, dan is dat kosteloos.

Bij verhindering NA de uiterste aanmelddatum moet u toch gewoon betalen. U kunt zelf proberen de kaarten door te verkopen aan familie of kennissen. Neem in ieder geval contact op met de organisatie. Tot 48 uur vóór vertrek via de email, daarna met 0610281085 (Jacques Bogerd). Soms is er een wachtlijst en kunnen wij u helpen met de kaartjes door te verkopen aan iemand van die wachtlijst. Heel soms lukt het kaartjes terug te geven, maar daar zijn wel kosten aan verbonden.